Dorci Molnar
fashion stylist

 

Dorci Molnar

Dorci Molnar is a Fashion and Personal Stylist from Budapest.

Started her career at one of the biggest fashion magazine, InStyle (HU), where her knowledge and creativity was a valuable research as a Fashion Stylist. Besides her work at the magazine she gained extensive experience in  personal shopping, closet editing, make-overs and image making for entertainers.

Her mission became to help people finding their personal style, enable them to feel and look their best, everyday.

In 2013 Dorci relocated to Toronto where she has worked with the model and celebrity, Stacey McKenzie and landed the position of  Art Director for Rok Cork. A position which allowed her to apply not only her styling skills, but also her social media management knowledge.

Now she is back to Budapest and continue her journey in the fashion industry.

 

 

 

Molnár Dorci vagyok, divat és személyi stylist Budapestről.

Pályafutásomat egyik legnagyobb divatmagazinnál, az InStyle-nál kezdtem, ahol kreativitásomat és szaktudásomat egy inspiráló és motiváló környezetben tudtam kamatoztatni mint Divat Stylist. A magazin mellett szoros kapcsolatba kerültem modell ügynökségekkel, így rendszeresen stylingolok profi modell portfóliókat, valamint elkezdtem személyi stylistként dolgozni. Átalakításokon, gardróbfrissítésekkel és tanácsadásokon segítek az embereknek, hogy a lehető legjobbat hozzák ki magukból miközben sugároznak a boldogságtól és magabiztosságtól.

 

 

2013-ban Torontóba költöztem ahol a model és celebrity Stacey McKenziet öltöztettem, valamint Művészeti Vezető lettem a Rok Cork kanadai cégnél (www.rok-cork.ca). Művészeti Vezetőként lehetőségem lett, hogy nem csak stylist, de Social Media Managerre bővítsem tudásomat.

 

 

2015 Januárban visszaköltöztem Budapestre, ahol tovább folytatom karrieremet ami egyben a szenvedélyem és hobbim.

A személyi stylist szolgáltatás ma már nem luxus ami csak a sztároknak jár. Amennyiben bizonytalan vagy, hogy mely ruhák a legelőnyösebbek az alakodnak, ha úgy érzed külsőd nem tükrözi már a jelenlegi személyiségedet vagy csak tanácstalan vagy hogy mit vegyél fel egy fontos alkalomra, akkor jó helyen jársz. Ne habozz, fordulj hozzám bizalommal bármelyik elérhetőségemen!

 

 

Dorci